Energia, müzli és protein szeletek

Az energia, müzli és protein szeletek olyan egészséges táplálékkiegészítők, amelyek segítenek az éhségérzet csökkentésében, az izomzat építésében, az energiafogyasztás növelésében, valamint az általános teljesítmény javításában. Ezek a szeletek tartalmazhatnak magas fehérje-, rost-, vitamin- és ásványi anyagokat, amelyek fontosak az egészséges életmódhoz.

Kapható különféle ízekben, kivitelben és méretben. Az energia, müzli és protein szeletek ideálisak a sportolóknak, az aktív életmódot élőknek, az étkezéseket kihagyóknak és az egészségtudatos fogyasztóknak. A szeletek táplálóak, könnyen hordozhatóak és ízletesek, így tökéletesek ha nincs időd enni.

Az energia, müzli és protein szeletek kaphatók magas cukortartalmú és alacsony kalóriatartalmú verziókban is. Az egészségtudatos vásárlóknak ajánlott a termék összetevőit figyelni, és kiválasztani azokat a szeleteket, amelyek a táplálkozási szükségleteiknek megfelelnek. Az energia, müzli és protein szeletek egészséges és ízletes táplálékkiegészítők, amelyek hozzájárulnak az aktív és egészséges életmódhoz.

Legnépszerűbb termékek

OAT & FRUITS - 70g - joghurt körte - málna
 
390 Ft
összesen 1 termék
OAT & FRUITS - 70g - joghurt körte - málna
390 Ft

Élelmi rost- és energia tartalmú zabszelet, ízletes gyümölcsdarabokkal/ropogós, olajos magvakkal.

Kód: 20003010200
Árukereső.hu Árukereső.hu