Evezőpadok közepes konditermekbe

Az Evezőpadok közepes konditermekbe termékkategória olyan eszközöket foglal magában, amelyek ideálisak közepes méretű konditermekbe vagy otthoni edzőterembe. Az evezőpadok kiváló eszközök a teljes test edzéséhez, erősítve a felsőtest izmait, fejlesztve az állóképességet és égetve a kalóriákat.

A termékkategória tartalmaz különböző típusú evezőpadokat, amelyek kielégítik az egyéni igényeket és elvárásokat. A minőségi evezőpadok masszív vázzal, kényelmes ülésrel és fogantyúkkal rendelkeznek, amelyek biztosítják a stabil és kényelmes evezést. Néhány modell rendelkezik monitorral, amely méri az edzési teljesítményt, beleértve a megtett távolságot, a sebességet, az elégetett kalóriákat és a pulzust.

Az Evezőpadok közepes konditermekbe termékkategória lehetővé teszi, hogy hatékonyan végezd a teljes test edzéseket közepes méretű konditeremben vagy otthon. Az evezőpadok strapabíró kialakítása és testreszabható beállításai lehetővé teszik az edzések személyre szabását és az egyéni fejlődés nyomon követését. Az evezőpadok rugalmas és hatékony edzéslehetőségeket kínálnak mindazoknak, akik szeretnének javítani az állóképességüket, erősíteni az izmaikat vagy egyszerűen élvezni a kardio edzések jótékony hatásait.

Legnépszerűbb termékek

Evezőgép inSPORTline ZenRow
Evezőgép inSPORTline ZenRow
Raktáron
Kód: 26805
 
400 000 Ft
Evezőgép Capital Sports Stringmaster
 
113 100 Ft
összesen 2 termék
Evezőgép inSPORTline ZenRow
400 000 Ft

Emeld az edzést a következő szintre ezzel a jól felszerelt modern evezőgéppel!

Kód: 26805
Evezőgép Capital Sports Stringmaster
113 100 Ft

Evezőgép gumi ellenállás szalaggal. 100kg súlykorlátozás, összecsukható váz és cserélhető markolatok.

Kód: 10030537
Árukereső.hu Árukereső.hu