Fitness kerékpárok inCondi

Az inCondi spinning-fitness kerékpárok olyan kardió edzőgépek, amelyek nagymértékben megegyeznek a hagyományos országúti kerékpárok kialakításával. Masszív, erős, stabil kerékpárok, amelyek intenzív használatra lettek tervezve, rendkívül megbízhatóak!

Az ilyen kerékpárok hasonlók a hagyományos kerékpárokhoz, de nagyobb stabilitást és kényelmet biztosítanak a használóik számára.

Az inCondi spinning kerékpárok könnyen szabályozhatók a felhasználók testfelépítésének megfelelően, és rendelkeznek az edzések intenzitásának növelésére alkalmas sebesség- és ellenállásszabályozó funkciókkal.

Az ilyen inCondi kerékpárok számos edzési programot és funkciót kínálnak, így a felhasználók személyre szabott edzést tudnak végezni. 

A fitness kerékpárok kiválóan alkalmasak a kardió edzésekre, a zsírégetésre, és a kondíció javítására egyaránt. A spinning kerékpárok népszerűek otthon is, a fitneszklubokban és az edzőtermekben is.

Legnépszerűbb termékek

Szobakerékpár inSPORTline inCondi S1000i
 
570 900 Ft
Szobakerékpár inSPORTline inCondi S100i
 
220 000 Ft
Szobakerékpár inSPORTline inCondi S200i
 
259 000 Ft
összesen 3 termék
Szobakerékpár inSPORTline inCondi S1000i
570 900 Ft

Nem kell választanod az edzés és a szórakozás között! Élvezd a teljesen elektronikus vezérlést, az applikációhoz való kapcsolódást, és különösen a zenék és videók lejátszásának...

Kód: 20069
Szobakerékpár inSPORTline inCondi S100i
220 000 Ft

Egy igazi klasszikus továbbfejlesztve egy intelligens alkalmazással a változatosabb és intenzívebb edzés érdekében! Mágneses fékrendszer gondoskodik a sima és halk futásról!

Kód: 23260
Szobakerékpár inSPORTline inCondi S200i
259 000 Ft

Szobakerékpár 24 különböző ellenállási fokozattal, előre beállított programokkal és okos alkalmazással! A váz egy országúti kerékpár formájú, speciális üléssel, valamint...

Kód: 23261
Árukereső.hu Árukereső.hu