Pót akkumulátorok

A pót akkumulátorok elektromos kerékpárokhoz olyan kiegészítők, amelyek lehetővé teszik az akkumulátor kapacitásának bővítését és a kerékpár hosszabb távú használatát. Ezek az akkumulátorok rendkívül praktikusak, különösen hosszabb túrák vagy utazások során, amikor a kerékpár hajtásának extra teljesítményre van szüksége.

A pót akkumulátorok általában könnyű és kompakt kialakítással rendelkeznek, így könnyedén rögzíthetők a kerékpárra. A legtöbb modell egyszerűen csatlakoztatható a kerékpár elektromos rendszeréhez, és lehetővé teszi az energiatartalék gyors és egyszerű felhasználását.

Ezek az akkumulátorok különböző kapacitásokkal érhetők el, hogy megfeleljenek az egyéni igényeknek és az adott túra vagy utazás hosszára. Nagyobb kapacitású pót akkumulátorok lehetővé teszik hosszabb távolságok megtételét és több órás kerékpározást, miközben fenntartják az elektromos segítséget.

Az elektromos kerékpár pót akkumulátorok hozzájárulnak a kerékpár teljesítményének növeléséhez és az utazás élményének javításához. Hosszabb távok megtételére adnak lehetőséget, rugalmasabbá teszik a kerékpározást, és biztosítják, hogy mindig legyen elegendő energia a kívánt útvonal megtételéhez.

Válassz minőségi pót akkumulátort elektromos kerékpárodra, hogy kihasználd az extra teljesítményt és a hosszabb üzemidőt, és fedezd fel a világot kényelmesen és hatékonyan.

Legnépszerűbb termékek

összesen 2 termék
Pót akkumulátor Devron TT-15 36V 8,8Ah Devron 20122 kerékpárhoz(2017 modell)
146 900 Ft

Akkumulátor hordozóval, feszültség 36V, kapacitás 8,8Ah, Li-Ion technológia.

Kód: DHS1071171
Pótakkumulátor Devron SF-03 elektromos kerékpárhoz
282 200 Ft

Hátsó csomagtartó alá helyezett akkumulátor, feszültség 36V, kapacitás 14,5Ah, Li-Ion technológia.

Kód: DHS1071113
Árukereső.hu Árukereső.hu