Gravel kerékpárok

A gravel kerékpárok egyre népszerűbbek a kerékpározás szerelmesei körében, akik kalandra vágynak a különböző terepeken. Ezek a sokoldalú biciklik kiváló teljesítményt nyújtanak az aszfalton, murvás úton és könnyű terepen egyaránt.

A gravel kerékpárok kombinálják a hegyi kerékpárok és az országúti kerékpárok jellemzőit, így tökéletesek az off-road felfedezésekhez és hosszabb távú kerékpártúrákhoz. Robosztus vázuk és vastagabb gumijuk lehetővé teszi a stabil és kényelmes haladást a különböző terepek változásainál.

Ezek a biciklik általában rendelkeznek szélesebb abroncsokkal, amelyek jobb tapadást és kényelmet biztosítanak. Ez lehetővé teszi a gravel kerékpárok számára, hogy könnyedén megbirkózzanak a homokos, murvás vagy köves utakkal, miközben elég gyorsak és hatékonyak maradnak az aszfaltos szakaszokon is.

Ezek a biciklik ideálisak mindennapi használatra, hosszabb távú túrákra, gravel versenyekre vagy egyszerűen csak az új környezet felfedezésére. A gravel kerékpárok lehetővé teszik a kerékpározás sokoldalúságát és szabadságát, miközben a kényelmet, a biztonságot és az izgalmat egyesítik a kerékpározás élményében.

Legnépszerűbb termékek

Gravel kerékpár KELLYS SOOT 30 28" - 2022
440 000 Ft
összesen 1 termék
Gravel kerékpár KELLYS SOOT 30 28" - 2022
440 000 Ft

Tökéletes menettulajdonságok közúton és enyhébb terepen, karbon villa, szélesebb Schwalbe gumik, tárcsafékek.

Kód: K22035-S
Árukereső.hu Árukereső.hu