Meditáció és relax

A mai felgyorsult világban mindenkinek szüksége van egy kis szünetre, hogy megálljon egy pillanatra. Már az ősi gyógyítók is tudták, hogy a különböző gyógynövényeknek milyen jótékony hatásuk van a testre és lélekre egyaránt. A kutatásoknak köszönetően tökéletesen ötvözték a természet nyújtotta lehetőségeket a modern technológiákkal. Ezeknek köszönhetően kínálatunkban megtalálhatod a különböző gyógynövényes masszázsolajainkat, melyeknek egyszerre van stresszűző, relaxáló és ellazító hatásuk. Masszázspárnáink és takaróink pedig egyszerre ápolják a testet és a lelket. A fűthető nyak-és hátpárnák ellazítják az izmokat és kikapcsolják az elmét egy hosszú és fárasztó nap után. 

Legnépszerűbb termékek

összesen 5 termék
Fűthető nyakmelegítő inSPORTline Huggis
21 800 Ft

Elektromos fűtés biztosítja a testhőmérséklet fenntartását, a nyaki gerinc hatékony védelmét a hideg évszakban. Könnyen kezelhető. Kellemes anyag.

Kód: 24100
Test- és masszázsolaj Nobilis Tilia Neutrální 200 ml
8 300 Ft

Alapolaj természetes parfüm nélkül. Minden bőrtípushoz alkalmas, még a gyerekek érzékeny bőréhez is.

Kód: N1124
Fűthető hát- és nyakpárna inSPORTline Wreeper
40 300 Ft

Kellemes anyag, akkumulátor vagy hálózati csatlakozás, ideális utazásnál és otthonra is, nagyon könnyen kezelhető.

Kód: TAS14679
Masszázs párna és takaró inSPORTline Trawel
11 400 Ft

Kényelmes masszázs párna és takaró, masszázs fej a párnában, nagy takaró, 2 db AA elem a működéshez (az elem nem része a csomagnak).

Kód: TAS14682-2
Masszázs szemüveg inSPORTline Salook
25 800 Ft

Forradalmi gép, amely segít enyhíteni a szem megerőltetését és a halánték nyomását. Három különböző típusú légmasszázs, rezgés, fűtött masszázs, lehetővé teszi a saját zenéid...

Kód: 22843
Árukereső.hu Árukereső.hu