HUZALOK, BOWDENEK

A huzalok és Bowdenek kulcsfontosságú alkatrészei a kerékpár váltó- és fékrendszerének. Ezek a komponensek lehetővé teszik a kerékpárosok számára a sebességváltást és a fékezést, és fontos szerepet játszanak a kerékpár működésében és irányíthatóságában.

A huzalok a váltó- és fékkarokhoz kapcsolódnak, és átvivőként szolgálnak a kerékpár mozgatható részei között. Ezek a kábelek a Bowden hüvelyeken keresztül mozognak, amelyek védelmet nyújtanak és sima működést biztosítanak a kábeleknek.

A minőségi huzalok és Bowdenek tartósak és ellenállóak, hogy megfeleljenek a kerékpározás kihívásainak és a külső körülményeknek. Az acél vagy rozsdamentes acél huzalok kiváló szilárdságot és tartósságot nyújtanak, míg a kiváló minőségű Bowden hüvelyek sima működést és védelmet biztosítanak.

A huzalok és Bowdenek rendeltetésszerű használata és karbantartása elengedhetetlen a kerékpár váltó- és fékrendszerének optimális működéséhez. A megbízható és sima váltás és fékezés fontos a kényelmes és biztonságos kerékpározáshoz minden úton és terepen.

Legnépszerűbb termékek

összesen 1 termék
Fékbowden KLS MTB hátsó fékhez 200 cm doboz 100 db, galvanized
2 750 Ft

Pingpong labdák szabadidős, kültéri használatra, nagyobb súly, alkalmas szeles időben is.

Kód: 42181
Árukereső.hu Árukereső.hu