Férfi trekking és cross kerékpárok

A férfi trekking és cross kerékpárok tökéletes választás a férfiak számára, akik szeretik felfedezni a világot. Ezek a kerékpárok sokoldalúak és alkalmazkodóképesek, legyen szó városi közlekedésről vagy könnyű terepezésről. A kiváló minőségű váz és a speciális kerékpáros komponensek garantálják a kényelmet és a megbízhatóságot.

A férfiaknak tervezett ergonomikus kialakítás biztosítja a kényelmes és hatékony pedálozást. A trekking és cross kerékpárok erős fékekkel és kormányozhatósággal rendelkeznek, ami optimális biztonságot és irányíthatóságot nyújt. Legyen szó hosszabb túrákról vagy mindennapi közlekedésről, ezek a kerékpárok segítenek abban, hogy kényelmesen és könnyedén megtegyed az utat.

Fedezd fel a várost és a természetet egyaránt, élvezd a kerékpározás szabadságát és a kalandokat, amelyeket ezek a férfi trekking és cross kerékpárok kínálnak.

Legnépszerűbb termékek

összesen 3 termék
Férfi cross kerékpár KELLYS PHANATIC 10 28" 8.0
260 000 Ft

Cross kerékpár könnyű alumínium vázzal, légrugós villa, minőségi alkatrészek, alkalmas terepre és országútra.

Kód: K23028-S
Férfi cross kerékpár KELLYS CLIFF 70 28" - modell 2022
279 990 Ft

Modern cross kerékpár rugós villával, tárcsafékek, minőségi, könnyített váz, kitűnő menettulajdonságok, országútra és terepre is.

Kód: K22001-L
Férfi trekking kerékpár KELLYS CARSON 40 28" - modell 2022
309 990 Ft

Modern kerékpár, felegyenesedett testtartás, kitűnő menettulajdonságok, számos kiegészítővel felszerelve, minőségi alkatrészek.

Kód: K22009-M
Árukereső.hu Árukereső.hu