Lámpaszettek kerékpárra

A lámpaszettek kerékpárra az ideális választás a biztonságos és látható biciklizéshez minden körülmények között. Ezek a szettek tartalmazzák mind a fényt előre, mind pedig hátra, így kiválóan felszerelheted biciklidet éjszakai és sötétben történő utazásokhoz, de napközben is emelik a láthatóságodat.

A lámpaszettek tartalmaznak egy előre és egy hátra világítást, amelyek többnyire LED technológiával működnek, így energiatakarékosak és hosszan tartóak. A villogó és állandó fényű üzemmódok segítenek felhívni a figyelmet a közlekedőknek, így növelve a biztonságot.

A lámpaszettek többféle fényerősséggel és üzemidővel érhetők el, hogy megtaláld az igényeidnek leginkább megfelelőt. Néhány szett akkumulátorról működik, míg mások cserélhető elemekkel rendelkeznek.

Legyen szó városi kerékpározásról vagy hegyi túrázásról, a lámpaszettek kerékpárra kiválóan felszerelik a biciklit a biztonságos és látható utazáshoz. Ne feledj rendszeresen ellenőrizni a lámpák állapotát és töltöttségét, hogy mindig felkészült és látható lehess utazásaid során!

Legnépszerűbb termékek

Lámpa szett KLS VEGA
Lámpa szett KLS VEGA
Raktáron
Kód: KE-19D010-2
 
3 000 Ft
összesen 1 termék
Lámpa szett KLS VEGA
3 000 Ft

A KLS VEGA kicsi, könnyű és kompakt kerékpárlámpa szett, amelynek segítségével fokozza láthatóságát és ezáltal biztonságát is a városi forgalomban.

Kód: KE-19D010-2
Árukereső.hu Árukereső.hu