Leash

A leash (kötél, kötélrendszer) olyan kritikus paddleboard tartozék, amely a paddleboardot és az evezőst összekapcsolja, megakadályozva, hogy a deszka elússzon a felhasználó mellett, ha leesik róla. Ez az eszköz fontos szerepet játszik a vízi biztonságban és a paddleboardozás kényelmében.

A paddleboard leash egy rögzített kötélrendszer, amely az evezőshöz és a paddleboardhoz csatlakozik. A leashes általában a bokához vagy a lábfejhez vannak rögzítve egy állítható pánt segítségével. Ez a megoldás lehetővé teszi a szabad mozgást a deszkán, miközben a felhasználót védi a deszka elvesztésétől.

A leash használata különösen fontos olyan helyeken, ahol a víz viszonylag hullámzó vagy erős áramlattal rendelkezik. Ha az evezős leesik a deszkáról, a leash megakadályozza, hogy a paddleboard elszálljon a felhasználóval együtt, és így csökkenti a balesetek és veszélyes helyzetek kockázatát.

A paddleboard leash az egyik alapvető kiegészítő, amelyet minden paddleboardosnak használnia kell. A szabályos használat és a megfelelő karbantartás biztosítja, hogy ez az egyszerű, de hatékony eszköz hozzájáruljon az evezés élményének biztonságos és kényelmes élvezetéhez.

Legnépszerűbb termékek

Spartan leash
Spartan leash
Raktáron
Kód: S3413
 
3 900 Ft
összesen 1 termék
Spartan leash
Spartan leash
Raktáron
3 900 Ft

A nagyobb biztonság érdekében, nagyon tartós anyag, párnázott, gyors és egyszerű rögzítés.

Kód: S3413
Árukereső.hu Árukereső.hu