Öntöttvas súlytárcsák Top Sport

A Top Sport öntöttvas súlytárcsák a legjobb választás a súlyzós edzésekhez és az erőnléti programokhoz. Ezek a tárcsák kiváló minőségű öntöttvasból készülnek, amely biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot.

Az öntöttvas súlytárcsák rendkívül ellenállóak és strapabíróak, így a legintenzívebb edzések során is kitűnően teljesítenek. Az öntöttvas anyag erős és masszív, így tökéletes választás az erőnövelő edzésekhez és az izomépítéshez.

A Top Sport öntöttvas súlytárcsák különböző súlyokban elérhetők, így mindenki megtalálhatja a saját edzésigényeinek és céljainak megfelelő tárcsákat. A változatos súlyok lehetővé teszik a terhelés fokozatos növelését és a progresszív fejlődést.

Az öntöttvas súlytárcsák hosszú távon is megbízhatóak maradnak, mivel ellenállnak a kopásnak és az elhasználódásnak. Az öntöttvas konstrukció hosszú éveken át szolgálja a felhasználót, így ezek a tárcsák hosszú távú beruházást jelentenek az edzéstervbe.

Bármilyen típusú súlyzós edzést végezz, a Top Sport öntöttvas súlytárcsák a tökéletes kiegészítők. A megbízható minőség és a tartósság mellett esztétikus megjelenésük is vonzóvá teszi őket. Az öntöttvas anyag időtlen és elegáns megjelenést kölcsönöz a súlytárcsáknak.

Válaszd a Top Sport öntöttvas súlytárcsákat, és élvezze a kiváló minőséget és teljesítményt minden edzésen. Legyen az erőnövelő edzések vagy az izomépítés, ezek a tárcsák segítenek elérni a kitűzött célokat.

Legnépszerűbb termékek

összesen 4 termék
Öntöttvas súlytárcsa Top Sport Castyr 1,25 kg
3 400 Ft

Súlytárcsa tartós öntöttvasból, amely a minőségi felületkezelésnek köszönhetően még durvább bánásmódot is kibír. Alkalmas 30 mm-es rudakhoz és súlyemelő rudakhoz.

Kód: 22347
Öntöttvas 30mm súlytárcsa Top Sport Castyr 2,5 kg
4 400 Ft

Strapabíró öntöttvasból készült 2,5kg súlytárcsa

Kód: 22348
Öntöttvas súlytárcsa 30mm Top Sport Castyr 10 kg
14 300 Ft

Strapabíró öntöttvasból készült 10kg súlytárcsa

Kód: 22350
Öntöttvas súlytárcsa 30mm Top Sport Castyr 15 kg
20 600 Ft

Strapabíró öntöttvasból készült 15kg súlytárcsa

Kód: 22351
Árukereső.hu Árukereső.hu