Rúdtartó

A súlyzó rúdtartók olyan termékkategóriát jelentenek, amelyek rendkívül praktikus és hatékony megoldást nyújtanak a súlyzó rudak tárolására és rendezett módon történő elhelyezésére. Ezek a tartók segítséget nyújtanak a sportolóknak, edzőknek és otthoni edzést végzőknek, hogy rendezetten és biztonságosan tárolhassák a súlyzó rudakat.

A súlyzó rúdtartók általában masszív és strapabíró anyagokból készülnek, mint például acél vagy rozsdamentes acél. Ez biztosítja a stabilitást és a hosszú élettartamot. A tartók gyakran felszerelhetők falra vagy talajra, így lehetőség van a rúdak biztonságosan elhelyezésére és tárolására a helyiségben.

A súlyzó rúdtartók ergonomikus kialakítással rendelkeznek, hogy a rudak stabilan és biztonságosan helyezhetők el rajtuk. Néhány modell állítható magassággal rendelkezik, így a felhasználók testre szabhatják a rúdtartók magasságát a kényelmes használat érdekében.

A súlyzó rúdtartók rendszerint több rudat tudnak tárolni, így hatékonyan kihasználhatják a rendelkezésre álló helyet. Ez lehetővé teszi a különböző súlyzó rudak kényelmes elhelyezését és könnyű hozzáférését az edzések során.

Összességében elmondható, hogy a súlyzó rúdtartók elengedhetetlen eszközök a súlyzó rudak tárolásában és rendezetten tartásában. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, ergonomikus kialakítással rendelkeznek, és hatékonyan segítik a felhasználókat a rendszeres és rendezett edzésben.

Legnépszerűbb termékek

összesen 6 termék
Rúdállvány inSPORTline BR5001 -50mm
23 300 Ft

Rúdállvány inSPORTline BR5001 - 50mm - Magas stabilitás, 9 tüske, terhelhetőség 100 kg, robusztus fémszerkezet, ellenálló felület, otthoni és edzőtermi használatra.

Kód: 7148
Súlyzó és rúd állvány Olympic 2 az 1-ben Body-Solid GOWT
57 300 Ft

Tárcsatartó állvány (50 mm átmérőjű tárcsasúlyok) + 2x 50mm-es rúdtartóval

Kód: 1148
Súlyzóállvány RK 1168
47 900 Ft

"FA" típusú állvány súlytárcsákra és rudakra, erős és stabil konstrukció.

Kód: 1189
Rúdállvány inSPORTline Racky
71 600 Ft

Nagy stabilitás, 9 lyuk műanyag betétekkel, 50 mm-es rudakhoz alkalmas a rúdállvány, erős szerkezet, tartós felületi kezelés, kereskedelmi és otthoni használatra

Kód: 17901
Fali állvány súlyzórudaknak inSPORTline Wabarak
49 600 Ft

Állvány falra egyszerre 8 súlyzórúd számára. 2 különálló részből áll, amelyeket tetszés szerint rögzíthetsz a falra.

Kód: 21710
Falra szerelhető rúd és tárcsatartó - MH-S208
38 800 Ft

Az MH-S208 egy kiváló termék, amely egyesíti a funkcionalitást és a biztonságot. Ennek köszönhetően megfelelően tárolhatja az otthoni edzőterméhez szükséges rudakat és tárcsákat.

Kód: MH-S208
Árukereső.hu Árukereső.hu