Súlyzórudak 30mm átmérővel

A 30 mm átmérőjű súlyzórudak egy olyan termékkategóriát képviselnek, amelyek kiválóak az erőnlétfejlesztéshez, izomnöveléshez és funkcionális edzésekhez. Ezek a súlyzórudak rendkívül sokoldalúak és ideálisak mind kezdők, mind tapasztalt sportolók számára.

A 30 mm átmérőjű súlyzórudak nagy teherbírásúak és tartósak, így képesek elviselni a nehezebb súlyokat is. Ez lehetővé teszi a fokozatos terhelés növelését, amely kulcsfontosságú a folyamatos fejlődéshez és erőnövekedéshez. A súlyzórudak átmérője stabil fogást és kiegyensúlyozott edzést biztosít.

Ezek a súlyzórudak általában masszív acélból készülnek, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt. A prémium minőségű bevonatok és felületek további védelmet nyújtanak a rozsdától és kopástól, valamint a csúszástól.

Ezenkívül a 30 mm átmérőjű súlyzórudak kompatibilisek számos kiegészítővel és tartozékkal, mint például rögzítőgyűrűk, súlyzózárási rendszerek, markolatok és párnázatok. Ezek a kiegészítők kényelmet és biztonságot nyújtanak az edzések során, valamint lehetővé teszik a testre szabott edzésélményt.

A 30 mm átmérőjű súlyzórudak sokféle gyakorlatot támogatnak, beleértve a bicepsz és tricepsz gyakorlatokat, váll és mellizom gyakorlatokat, valamint törzs- és lábizom erősítést. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi a teljes test edzését és a komplex mozgások végrehajtását.

Összességében a 30 mm átmérőjű súlyzórudak a súlyzó edzések sokoldalúságát és hatékonyságát hozzák elérhetővé.

Legnépszerűbb termékek

összesen 6 termék
Egykezes súlyzórúd inSPORTline
7 600 Ft

Egykezes inSPORTline súlyzórúd

Kód: 459
Egykezes súlyzórúd SDA-16BT
6 900 Ft

Univerzális egykezes súlyzórúd

Kód: 3560
Egykezes súlyzórúd inSPORTline 45cm / 25 mm SDA-25x450T menettel
8 000 Ft

45 cm hosszú súlyzórúd, átmérője 25 mm, krómozott acél, csúszásmentes fogantyúk.

Kód: 5018
Markolat súlyzórúdra inSPORTline Gripest
8 500 Ft

Hatékony segédeszköz a csuklók valamint a karok és kezek további részeinek erősítésére és megerősítésére, tartós anyag, csúszásgátló felület, univerzális méret.

Kód: 15906
Egykezes súlyzórúd Hop-Sport Thread 52cm / 30mm
8 200 Ft

Univerzális egykezes súlyzórúd, teljes hossza 52 cm.

Kód: GZ2005
Egykezes súlyzórúd Marbo
11 000 Ft

Egykezes inSPORTline súlyzórúd

Kód: MW-G40-EX-SR
Árukereső.hu Árukereső.hu