Súlyzószettek állvánnyal

Az állvány rendkívül praktikus, mivel lehetővé teszi a súlyzók kényelmes tárolását és könnyű hozzáférését. A súlyzók és az állvány kombinációja tökéletesen megfelel az otthoni edzéshez és a teremben végzett gyakorlatokhoz egyaránt. Készleteink magukban foglalják a különböző súlyokat és az állványt, így egyszerűen szabályozhatod a terhelést és gyorsan változtathatsz súlyt az edzés igényeinek megfelelően.

Az állvány stabil és biztonságos támasztékot biztosít, minimalizálva a sérülés kockázatát. A sokoldalú súlyzók lehetővé teszik a különböző izomcsoportok hatékony edzését, beleértve a karokat, a vállakat, a hátat, a mellizmokat és a lábakat is. Az állvány segítségével könnyedén végrehajthatod a gyakorlatokat a megfelelő testtartással és helyes technikával. Minőségi anyagokból készültek, tartósak és hosszú élettartammal rendelkeznek, így hosszú távon használhatók.

Fedezd fel súlyzószetteink széles választékát állvánnyal, és kezdj el hatékonyan és biztonságosan edzeni otthon vagy a teremben!

Legnépszerűbb termékek

MARBO MP-S206 2.0 állvány króm súlyzókkal 1-10 kg
 
595 400 Ft
összesen 3 termék
MARBO MP-S206 2.0 állvány króm súlyzókkal 1-10 kg
595 400 Ft

Tanúsítvánnyal rendelkező, kiváló minőségű, krómozott súlyzóállvány, amely a PRO 2.0 sorozat termékeként kereskedelmi használatra készült, alkalmas edzőtermekbe.

Kód: MP-S206_2.0_110KG-K2
Egykezes súlyzó szett inSPORTline Crossteel 2x 1-14 kg
430 100 Ft

Komplett króm súlyzókészlet 2 állvánnyal otthoni és klub edzőterembe! Összesen 12 pár súlyzó kedvezményes áron segít az izmok erősítésében és tonizálásában.

Kód: 2137-SADA
Egykezes súlyzó szett inSPORTline Crossteel 2x 2-12 kg
210 600 Ft

Teljes egykezes króm súlyzókészlet állvánnyal otthoni és klub edzőterembe! Összesen 6 pár súlyzó kedvezményes áron segít az izmok erősítésében és formálásában.

Kód: 2138-SADA
Árukereső.hu Árukereső.hu