Step pad

A step pad egy rendkívül hasznos eszköz a fitnesz és a kardioedzés területén. Ez egy könnyű, lapos és csúszásmentes felület, amelyet a lépcsők utánzására terveztek. A step pad lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lépéseket végezzenek és különböző intenzitású edzéseket hajtsanak végre.

A step padok általában tartós anyagból, például gumi vagy habból készülnek, amelyek ellenállnak a súrlódásnak és a kopásnak. A felületük csúszásmentes és tapadósságot biztosít, hogy a felhasználók biztonságosan és stabilan léphessenek rájuk. Ezenkívül a step padok rendelkezhetnek állítható magassággal, hogy alkalmazkodjanak a felhasználók különböző igényeihez és edzettségi szintjéhez.

A step padok sokféle edzésforma szerves részét képezik. A lépések és a step aerobic gyakorlatok segítenek az alsó végtagok erősítésében, az állóképesség növelésében és a kalóriák égetésében. Emellett a step padok rugalmasak és változatosak, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy különböző kombinációkat és mozgásmintákat alkalmazzanak, így változatosságot és kihívásokat teremtsenek az edzések során.

A step padok könnyen használhatók otthon vagy edzőteremben. Kompakt méretüknek köszönhetően könnyen tárolhatók és szállíthatók. A pad könnyen állítható és összeszerelhető, így gyorsan és egyszerűen beépíthető az edzésprogramokba.

Összességében a step padok kiemelkedő edzéseszközök, amelyek fokozzák a kardio teljesítményt és erősítik az alsó végtagok izmait.

Legnépszerűbb termékek

összesen 7 termék
Aerobic step lépcső inSPORTline Absater Evo
28 900 Ft

Fitness step lépcső állítható magassággal, stabil konstrukcióval, csúszásmentes felülettel, aerobic edzéshez és súlyzós edzéshez.

Kód: 26532
Állítható edzőpad és aerobic step lépcső inSPORTline AeroBench
62 400 Ft

Aerobic step lépcső és egy állítható edzőpad egyben csúszásmentes felülettel, két magasság pozícióval és háttámla beállítási lehetőséggel!

Kód: 25787-MAIN
Aerobic step lépcső inSPORTline AS150
8 600 Ft

Állítható fitnesz eszköz nem csak aerob edzéshez csúszásmentes felülettel és könnyű szerkezettel!

Kód: 25837
Aerobic step lépcső inSPORTline AS250
16 200 Ft

Fitness eszköz 3 állítható magassággal nem csak aerob edzéshez csúszásmentes felülettel és könnyű szerkezettel!

Kód: 25842
Aerobic step lépcső inSPORTline AS500
30 000 Ft

Aerobic step lépcső inSPORTline AS500 - Három állítható magasság, egyszerű összeállítás, csúszásmentes felület.

Kód: 10825
Aerobic step lépcső inSPORTline AS200
16 600 Ft

Aerobic step lépcső inSPORTline AS200 - Két állítható magasság, egyszerű beállítás, csúszásmentes felület

Kód: 10826
Multifunkciós Aerobic step lépcső  inSPORTline Multifun
35 400 Ft

Aerobic step lépcső és koordinációs segédeszköz egyben, erősíti az egész testet, nagy teherbírású, stabil.

Kód: 17613
Árukereső.hu Árukereső.hu