Suunto sportórák

A Suunto sportórák kategóriája a professzionális és kalandvágyó sportolók számára tervezett megbízható és innovatív eszközöket jelent. A Suunto márka a legmodernebb technológiákat alkalmazza az órái tervezésében, hogy a felhasználók számára a legjobb élményt nyújtsa.

A Suunto sportórák kiemelkedő funkciókkal rendelkeznek, amelyek célja a sportteljesítmény optimalizálása és az aktív életmód támogatása. Az órák pontos pulzusmérést tesznek lehetővé, amely segít a sportolóknak megérteni a szívverésüket és az edzésintenzitást. Ez lehetővé teszi a személyre szabott edzések tervezését és a hatékony edzések elérését.

A Suunto órák további jellemzője az aktivitásfigyelés, amely rögzíti a lépéseket, a megtett távolságot és az elégetett kalóriákat. Az órák beépített GPS-szel rendelkeznek, amely lehetővé teszi az útvonal nyomon követését és a távolság, a sebesség és a magasság pontos mérését. A Suunto sportórák strapabíró és vízálló kialakítással rendelkeznek, amelyek biztosítják a megbízhatóságot és a tartósságot.Az órák okosóra funkciókkal is rendelkeznek, például értesítések fogadása, zenevezérlés és okostelefon kapcsolódás. 

Összességében a Suunto sportórák kombinálják a kiváló minőséget és a fejlett technológiát.

Legnépszerűbb termékek

Sportteszter Suunto Ambit3 Vertical (HR)
Sportteszter Suunto Ambit3 Vertical (HR)
Raktáron
Kód: SS021968000
 
203 200 Ft
összesen 1 termék
Sportteszter Suunto Ambit3 Vertical (HR)
203 200 Ft

Sportteszter Suunto Ambit3 Vertical (HR) - több készülékkel kompatibilis, könnyű kezelhetőség, minőségi kivitelezés, ideális úszáshoz, futáshoz, kerékpározáshoz és hegymászáshoz

Kód: SS021968000
Árukereső.hu Árukereső.hu