TomTom sportórák

A TomTom sportórák kategóriája az aktív életmód szerelmeseinek és sportolóknak kínál kiváló minőségű és innovatív megoldásokat. A TomTom márka híres a megbízható navigációs eszközeiről, és a sportórák ezen tapasztalatokra épülnek.

A TomTom sportórák számos előnyös funkciót kínálnak, amelyek segítik a sportolókat a teljesítményük nyomon követésében és fejlesztésében. Az órák pontos pulzusmérést, távolság- és sebességmérést, valamint kalóriafelhasználás- és alvásfigyelést biztosítanak. Ezek az adatok segítenek a sportolóknak a hatékonyabb edzésprogramok kialakításában és az egészséges életmód fenntartásában.

A TomTom sportórák GPS-funkcióval rendelkeznek, amely lehetővé teszi az útvonalak nyomon követését és rögzítését. A GPS adatok segítenek a pontos sebességmérésben, távolság meghatározásában és az edzésútvonalak elemzésében. A sportórák strapabíró és vízálló kialakítással rendelkeznek, így ideálisak mindenféle sporttevékenységhez. A TomTom sportórák könnyen csatlakoztathatók a TomTom alkalmazásokhoz és szoftverekhez, amelyek különféle statisztikákat, edzésterveket és jelentéseket kínálnak. 

Az órák modern és vonzó designnal rendelkeznek, amelyek a funkcionalitást és a stílust tökéletesen ötvözik. A különböző modellek között mindenki megtalálhatja a saját igényeinek és preferenciáinak legmegfelelőbb sportóráját.

A TomTom sportórák segítségével a sportolók minden edzésüket és tevékenységüket pontosan nyomon követhetik, optimalizálhatják a teljesítményüket és élvezhetik az aktív életmódot.

Legnépszerűbb termékek

Fitness karkötő TomTom Touch Fitness Tracker Cardio
 
87 400 Ft
összesen 1 termék
Fitness karkötő TomTom Touch Fitness Tracker Cardio
87 400 Ft

Minőségi fitness karkötő, pulzusmérő, figyeli a testmozgást, érintő képernyő, kényelmes szíj.

Kód: 1AT0.001.00
Árukereső.hu Árukereső.hu