inSPORTline sportórák

Az inSPORTline sportórák kategóriája a tökéletes választás azok számára, akik az aktív életmód és a sportolás szerelmesei. Az inSPORTline márka a magas minőségű és innovatív sporteszközökről ismert, és az órák ezen elvárásoknak megfelelően lettek tervezve.

Az inSPORTline sportórák számos előnyös funkcióval rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a sportteljesítmény nyomon követését és optimalizálását. Az órák pontos pulzusmérést és aktivitásfigyelést biztosítanak, hogy a felhasználók minden edzésüket és napi aktivitásukat pontosan nyomon követhessék. Ez segít az edzések hatékonyságának növelésében és az egészséges életmód fenntartásában.

Az inSPORTline órák GPS-funkcióval rendelkeznek, amely lehetővé teszi az edzésútvonalak rögzítését és a távolság, sebesség és magasság pontos mérését.A sportórák strapabíró és vízálló kialakítással rendelkeznek, így ideálisak mindenféle sporttevékenységhez, beleértve az úszást és a kültéri sportokat is. Az órák tartalmaznak kényelmes szíjakat és könnyen olvasható kijelzőket, hogy kényelmesen viselhetők legyenek és a felhasználók könnyen áttekinthessék az adatokat.

Az inSPORTline sportórák számos sportágban használhatók, beleértve a futást, kerékpározást, túrázást, fitnessz edzéseket és még sok másat. A különböző modellek közül mindenki megtalálhatja a saját igényeinek és preferenciáinak legjobban megfelelőt.

Az órák egyszerűen csatlakoztathatók más eszközökhöz, mint például okostelefonokhoz vagy számítógépekhez, így az adatok könnyen szinkronizálhatók és elemzhetők.

Az inSPORTline sportórák modern és vonzó designnal rendelkeznek, amelyek stílusos kiegészítőkké válnak az aktív életmódhoz.

Legnépszerűbb termékek

Sportteszter inSPORTline BN - A400
 
14 400 Ft
Sportteszter inSPORTline Diverz
Sportteszter inSPORTline Diverz
Raktáron
Kód: 6840-4
 
17 600 Ft
Fitness karkötő inSPORTline Rivarock
20 700 Ft
Fitness karkötő inSPORTline Oxyband
–29 %
 (–29 %)
17 100 Ft
összesen 4 termék
Sportteszter inSPORTline BN - A400
14 400 Ft

Sportteszter pulzus méróvel és több funkcióval.

Kód: 751
Sportteszter inSPORTline Diverz
17 600 Ft

Sportteszter - szívfrekvencia mérő + mellkas pánt, idő-, dátum kijelző, stopper, visszaszámláló, 3ébresztő, háttérvilágítás, vízállóság 100 méterig

Kód: 6840-4
Fitness karkötő inSPORTline Rivarock
20 700 Ft

Intelligens óra a napi aktivitás, az elégetett kalóriák és az alvás minőségének mérésére. Okostelefonnal történő kommunikáció, hívás és üzenetküldés, és még sok más.

Kód: 20051-1
Fitness karkötő inSPORTline Oxyband
Akció
–29 %
17 100 Ft

Modern kiegészítő, amely nyomon követi a napi tevékenységet, a fitneszt, az elégetett kalóriákat, az alvás minőségét, kompatibilis az okostelefonokkal, szöveges üzenet / bejövő...

Kód: 20368
Árukereső.hu Árukereső.hu