Erősítő rudak

Az Erősítő rudak termékkategória olyan eszközöket foglal magába, amelyek segítenek erősíteni és formálni a testet. Ezek a rugalmas és sokoldalú eszközök különféle izomcsoportokat céloznak meg, és lehetővé teszik az izomerő és az állóképesség fejlesztését.

Az Erősítő rudak kiválóan alkalmasak mind kezdőknek, mind haladó sportolóknak. Az eszközök könnyűek és hordozhatók, így otthon vagy edzőteremben egyaránt könnyedén használhatók. Az erősítő rudak különböző ellenállással rendelkeznek, így lehetőséget nyújtanak a fokozatos fejlődésre és az izmok kihívására.

A termékkategória tartalmaz különféle típusú erősítő rudakat, beleértve a rugalmas gumiszalagokat, a hosszabbított súlyrudakat és a részlegesen vagy teljesen állítható rudakat is. Ez lehetővé teszi az egyéni igényeknek és edzésprogramoknak megfelelően a legmegfelelőbb erősítő rudak kiválasztását.

Az Erősítő rudak számos gyakorlatot támogatnak, beleértve a mellkasi, hátizom, kar, váll és lábizom gyakorlatokat is. Az eszközök kiválóan használhatók a testsúlyos gyakorlatok kiegészítéseként, a szabad súlyzós edzések helyettesítéseként vagy akár rehabilitációs célra is.

Fedezd fel az Erősítő rudak széles választékát, és válaszd ki azokat, amelyek leginkább megfelelnek az igényeidnek és céljaidnak.

Legnépszerűbb termékek

Erősítő rúd inSPORTline Flexi Bar Easy
 
4 000 Ft
Erősítő rúd inSPORTline Flexi Bar Strong
 
5 600 Ft
Rezgőbot Spartan Swing Stick
Rezgőbot Spartan Swing Stick
Raktáron
Kód: S1223
 
3 800 Ft
összesen 3 termék
Erősítő rúd inSPORTline Flexi Bar Easy
4 000 Ft

Egyszerű univerzális tornakellék a hátizmok, a medencefenék izmai és a hasizmok megerősítésére.

Kód: 15904
Erősítő rúd inSPORTline Flexi Bar Strong
5 600 Ft

Egyszerű univerzális tornakellék a hátizmok, a medencefenék izmai és a hasizmok megerősítésére, nagyobb nehézség.

Kód: 15905
Rezgőbot Spartan Swing Stick
3 800 Ft

Flexibilis rezgőbot a mozgáskoordináció javítására.

Kód: S1223
Árukereső.hu Árukereső.hu