Koordinációs kiegészítők

A Koordinációs kiegészítők termékkategóriája olyan eszközöket kínál, amelyek célzottan fejlesztik a koordinációt és az egyensúlyt. Ezek a kiegészítők ideálisak sportolóknak, fitness kedvelőknek és rehabilitációs célokra egyaránt.

A termékkategóriában megtalálhatók például az egyensúlypálcák, amelyek segítenek javítani a test stabilitását és koordinációját. Az egyensúlypálcák különböző méretűek és kialakításúak lehetnek, így kihívást jelentenek az izmoknak és az idegrendszernek, miközben fejlesztik a koordinációt és az egyensúlyt.

A Koordinációs kiegészítők között megtalálhatók továbbá a labdák és diskusok, amelyek segítenek a kezek és a szem-kéz koordinációjának fejlesztésében. Ezek a kiegészítők ideálisak a sportolók számára, akiknek pontos és gyors mozdulatokra van szükségük.

A termékkategória tartalmaz még ugrálóköteleket, koordinációs lépcsőket, cölöpöket és egyéb kiegészítőket, amelyek segítik a mozgékonyságot, a reakcióidőt és a testtudatosságot. Ezek az eszközök sokoldalúan használhatók edzésprogramokban, csoportos tréningeken vagy egyéni gyakorlatokban.

A Koordinációs kiegészítők kiváló minőségűek és tartósak, így hosszú távon is használhatók. A változatos kialakításuk és a különböző nehézségi szintek lehetővé teszik a progresszív fejlődést és a testmozgás kihívásának fokozását.

Legnépszerűbb termékek

összesen 7 termék
Egyensúly és masszázs félgömb lábakra inSPORTline Uossia
Akció
2 700 Ft

Gyengéd talpmasszázshoz és egyensúly fejlesztéséhez tervezett félgömb, alkalmas fitneszgyakorlatokhoz és relaxációhoz, csúszásgátló, rugalmas felület, 2 db a csomagban.

Kód: 1347-2
Aerobic fitness rúd gumiszalaggal 130 cm
Akció
9 300 Ft

Fitness rúd gumiszalaggal 130 cm

Kód: 3374
Ajtókeretes húzódzkodó rúd
16 000 Ft

Multifunkciós húzódzkodó rúd ajtókeretbe.

Kód: 3378
Slackline - inSPORTLine ergo 25 m
26 900 Ft

Slackline inSPORTline ergo 25 m - egyensúlyozás és sétálás a föld felett kifeszített kötélen, terhelhetőség 200 kg, szórakozás és tréning egyben

Kód: 967602525SLA
Felfüggeszthető erősítő inSPORTline MultiTrainer
24 800 Ft

+ ajándék: Video edzés "Multitrainer NG" Felfüggeszthető erősítő inSPORTline MultiTrainer – Terhelehtőség 150 kg, maximális hossz 247 cm, karabíner és felfogatás az ajtóhoz,...

Kód: 9071-2
Fitness labda szék inSPORTline G-Chair
59 200 Ft

Fitness labda szék inSPORTline G-Chair - anatómiai ülés háttámlával, 4 kerék, csúszásmentes, stabil konstrukció, a fitness labda kivehető, alkalmas irodai és otthoni hazsnálatra

Kód: 10970
Fitness labda szék inSPORTline G-Chair Basic
28 200 Ft

Fitness labda szék inSPORTline G-Chair Basic - anatómiai ülés, 4 kerék, csúszásmentes, stabil konstrukció, a fitness labda kivehető, alkalmas irodai és otthoni használatra

Kód: 10971
Árukereső.hu Árukereső.hu