Gimnasztikai labda kellékek

A gimnasztikai labda kellékek széles választékát kínálják azoknak, akik szeretnék fokozni az edzéseik hatékonyságát és változatosságát. Ezek a kiegészítők kifejezetten a gimnasztikai labdával végzett gyakorlatokhoz készültek, és segítenek maximalizálni a labdás edzések potenciálját.

A gimnasztikai labda kellékek közé tartoznak a pumpák, amelyek lehetővé teszik a labdák felfújását és megfelelő keménységük beállítását. A pumpák általában kompakt méretűek és könnyen használhatók, így a labda mindig optimális állapotban tartható.

Továbbá, a gimnasztikai labda kellékek között találhatók az anti-slip szőnyegek, amelyek stabil alapot nyújtanak a labdán történő gyakorlathoz. Ezek a szőnyegek csúszásmentes felületet biztosítanak, így a felhasználók biztonságosan és stabilan végezhetik a gyakorlatokat a labdán.

A labda stabilizátorok is népszerű gimnasztikai labda kellékek közé tartoznak. Ezek a stabilizátorok olyan tartókeretek vagy talpak, amelyek segítenek megtartani a labdát egy helyben, hogy a felhasználók könnyebben felférjenek rá, és stabilan tudjanak edzeni.

A gimnasztikai labda kellékek rendkívül hasznosak lehetnek mind a kezdők, mind a haladó sportolók számára. Ezek a kiegészítők hozzájárulnak az egyensúly, az erő, a koordináció és a stabilizáció fejlesztéséhez. Rendszeres használatukkal a labdás edzések még hatékonyabbá és izgalmasabbá válnak.

Legnépszerűbb termékek

Állvány inSPORTline gimnasztikai labdákhoz
 
64 300 Ft
Spartan fém kézi pumpa 30 cm
2 500 Ft
összesen 3 termék
Akkumulátor pumpa inSPORTline Plicona LED lámpával
12 800 Ft

Kompakt, vezeték nélküli pumpa, LED világítás, automatikus felfújás.

Kód: 26985
Állvány inSPORTline gimnasztikai labdákhoz
64 300 Ft

Univerzálnis labdaállvány inSPORTline 10 labdára 32 - 55 cm átmérővel.

Kód: 2397
Spartan fém kézi pumpa 30 cm
2 500 Ft

Spartan fém kézi pumpa 30 cm - Gimnasztikai labdák, focilabdák fújására alkalmas kézi pumpa.

Kód: S82
Árukereső.hu Árukereső.hu