Multifunkciós erőkeretek

A multifunkciós erőkeretek az edzőtermek és otthoni edzési környezetek kulcsfontosságú berendezései. Ezek a sokoldalú eszközök lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy számos különböző gyakorlatot végezzenek, beleértve a guggolást, fekvenyomást, húzódzkodást, vállból nyomást és még sok mást.

Az erőkeretek rendelkezhetnek állítható magassággal, hogy alkalmazkodjanak a felhasználók testmagasságához és preferenciáihoz. Emellett számos kiegészítőt és opcionális tartozékot kínálnak, mint például húzódzkodó fogantyúk, dip-barok és súlyzórögzítők, amelyek még több edzési lehetőséget biztosítanak. Ezek a keretek általában masszív és tartós szerkezettel rendelkeznek, hogy biztonságosan támogassák a nagyobb súlyokat és intenzív edzéseket.

A multifunkciós erőkereteket a különböző edzésprogramokhoz és célokhoz lehet testre szabni. Ezek ideálisak az erőnövelésre, izomépítésre és funkcionális edzésre. Legyen szó otthoni edzőteremről vagy professzionális edzőteremről, a multifunkciós erőkeretek sokoldalúságukkal és megbízhatóságukkal kiemelkedő választásnak bizonyulnak. Ha komolyan veszed az erősítő edzéseket és változatos gyakorlatokat szeretnél végezni, válaszd a multifunkciós erőkereteket, hogy elérhesd fitness céljaidat és fejleszd tested erejét és alakját.

Legnépszerűbb termékek

összesen 5 termék
Erőkeret inSPORTline Cable Column CC650 Double
1 315 200 Ft

Modern multifunkcionális Smith Machine lapsúlyokkal, tárcsarendszerrel és tartozékokkal a még szélesebb körű felhasználáshoz, akár 2 felhasználónak is egyszerre!

Kód: 25847
Erőkeret inSPORTline Cable Column CC200
359 600 Ft

Több mint 100 gyakorlat végezhető vele, 2x45 kg súly, nagy terhelhetőség, a markolat magasságának egyszerű beállítása, acél kábelek, nagy stabilitás, 70x30 mm vázprofil

Kód: 17963
Erőkeret Body Craft PFT Cable Column
1 161 000 Ft

Edzőtermi erőkeret, teher súlya 2x72,5 kg, robusztus szerkezet, sok tartozék, számos gyakorlatsor végezhető vele

Kód: 20017
Erőkeret inSPORTline Cable Column CC600
1 270 100 Ft

Multifunkciós erőkeret, amely készen áll a legütősebb edzésekre! Ez a smith machine típusú gép téglás súlyokkal a legnépszerűbb darabja lesz minden edzőteremnek.

Kód: 20778
Tárcsasúlyos erőkeret inSPORTline Cable Column CC410
758 900 Ft

Többfunkciós otthoni tárcsasúlyos erőkeret - egy komplett otthoni edzőterem. Az erőkeret egy SMITH keret kombinációja csigás-tárcsasúlyos beépítéssel, valamint húzódzkodókkal.

Kód: 21393
Árukereső.hu Árukereső.hu