Edzésfelszerelések

Az edzésfelszerelések széles választékát kínálják azoknak, akik aktív életmódot folytatnak és szeretnének formában maradni. Ezek a különböző eszközök és kiegészítők segítenek optimalizálni az edzéseket és elérni a céljainkat.

Az edzésfelszerelések között megtalálhatjuk a súlyzókat és kettlebelleket, amelyek lehetővé teszik az erőnlét és az izomtömeg növelését. A különböző súlyokkal rendelkező súlyzók segítségével személyre szabott terhelést lehet kifejteni a különböző izomcsoportokra. A kettlebell súlyzók pedig dinamikus és funkcionális edzést tesznek lehetővé.

Az edzésfelszerelések között elérhetők továbbá a fitness gépek, mint például a futópadok, elliptikus trénerek és szobakerékpárok. Ezek a gépek lehetővé teszik a kardio edzést, az állóképesség javítását és a zsírégetést. A különféle beállítási lehetőségek segítségével alkalmazkodhatnak az egyéni igényekhez és lehetővé teszik a változatos edzést.

Az edzésfelszerelések között fontos szerepet játszanak a fitness szőnyegek, amelyek kényelmes alátétet biztosítanak az edzések során. Ezek a puha és tapadós felületek kényelmesen támasztják alá a testet, csökkentik az ütődéseket és segítenek megelőzni a sérüléseket. Emellett könnyen tisztíthatók és higiénikusak is.

Az edzésfelszerelések között találunk továbbá az ellenállás szalagokat, amelyek sokoldalúan használhatók az izomerő, a mobilitás és az állóképesség fejlesztésére. A TRX kötélrendszer is népszerű, amely segít a test súlyával végzett funkcionális edzésben.

Az edzésfelszerelések kiegészítői között megtalálhatók a sportórák, pulzusmérők és lépésszámlálók, amelyek segítenek nyomon követni és optimalizálni az edzéseket. A sportos ruházat és lábbelik is fontosak az optimális kényelem és teljesítmény érdekében.

Az edzésfelszerelések lehetővé teszik az otthoni, edzőtermi vagy akár szabadtéri edzést.

Legnépszerűbb termékek

összesen 19 termék
Súlyzó - baseball ütő inSPORTline Clubbell 10 kg
28 500 Ft

Hatékony, univerzális tornakiegészítő, fejleszti a dinamikát, erőnlétet, hosszú élettartam.

Kód: 13856
Bokapánt expanderekhez inSPORTline AWS
3 700 Ft

Kiegészítő expanderekhez, minőségi anyag, tépőzárral állítható méret, hab párnázás a kényelmes edzésért otthon, a szabadban és az edzőteremben.

Kód: 24162
Fitness gumiszalag inSPORTline Hangy 27,5 cm Közepes
1 900 Ft

Fitness gumiszalag inSPORTline Hangy 27,5 cm Medium -közepes nehézségű, az egész test megmozgatható segítségével, remek rehabilitációs segédeszköz, helytakarékos, tartós...

Kód: 11004
Fitness gumiszalag inSPORTline Hangy 27,5 cm Erős
2 000 Ft

Fitness gumiszalag inSPORTline Hangy 27,5 cm Heavy - az egész test megmozgatható segítségével, remek rehabilitációs segédeszköz, helytakarékos, tartós anyagból készült

Kód: 11005
Fitness gumiszalag inSPORTline Hangy 27,5 cm Extra erős
2 700 Ft

Fitness gumiszalag inSPORTline Hangy 27,5 cm X-Heavy - az egész test megmozgatható segítségével, remek rehabilitációs segédeszköz, helytakarékos, tartós anyagból készült

Kód: 11006
Vízi erősítő zsák inSPORTline Fitbag Aqua L
34 100 Ft

Erősítő zsák nem csak vízi edzéshez, négy fogantyú, minőségi anyag, univerzális torna kiegészítő.

Kód: 13174
Vízi erősítő zsák inSPORTline Fitbag Aqua XL
37 700 Ft

Erősítő zsák nem csak vízi edzéshez, négy fogantyú, minőségi anyag, univerzális torna kiegészítő.

Kód: 13175
Erősítő edzőzsák inSPORTline Camobag 25 kg
28 300 Ft

Erősítő edzőzsák - hatékony edzőtermi kiegészítő, több markolási lehetőség, szabályozható súly terhelés, erős varratok, minőségi és ellenálló anyag.

Kód: 13468
Neoprén súlyemelő kampó inSPORTline Neohook
3 800 Ft

Húzódzkodáshoz, emeléshez, csukló rögzítésére és erősítésére, erős és ellenálló anyag.

Kód: 13500
Elasztikus térd bandázs inSPORTline KneeWrap
8 300 Ft

Térd bandázs, edzéshez, rehabilitációra alkalmas, elasztikus.

Kód: 13503
Elasztikus csukló bandázs inSPORTline WristWrap
3 950 Ft

Csukló bandázs, edzéshez, rehabilitációra alkalmas, elasztikus, tépőzáras felcsatolás.

Kód: 13504
Súlyzó - baseball ütő inSPORTline Clubbell 12 kg
34 500 Ft

Hatékony, univerzális tornakiegészítő, fejleszti a dinamikát, erőnlétet, hosszú élettartam.

Kód: 13857
Csukló bandázs Biotech Bedford 2
1 500 Ft

Box bandázs Biotech Badford 2 - Hossz 350 cm, szélesség 5 cm, tépőzár, komfortos anyag

Kód: BIO 943
Erősítő szalag inSPORTline Rand Light
3 900 Ft

Sokoldalú kiegészítő, ideális a sérülések rehabilitációjához, valamint fitnesz vagy erősítő edzéshez! Ellenállás 5 kg-ig, kiváló minőségű anyagok, könnyen hordozható.

Kód: 21703
Erősítő szalag inSPORTline Rand Medium
4 400 Ft

Sokoldalú kiegészítő, ideális a sérülések rehabilitációjához, valamint fitnesz vagy erősítő edzéshez! Ellenállás 6 kg-ig, kiváló minőségű anyagok, könnyen hordozható.

Kód: 21704
Erősítő szalag inSPORTline Rand Strong
5 100 Ft

Sokoldalú kiegészítő, ideális a sérülések rehabilitációjához, valamint fitnesz vagy erősítő edzéshez! Ellenállás 8 kg-ig, kiváló minőségű anyagok, könnyen hordozható.

Kód: 21705
Erősítő szalag inSPORTline Rand X Strong
5 700 Ft

Sokoldalú kiegészítő, ideális a sérülések rehabilitációjához, valamint fitnesz vagy erősítő edzéshez! Ellenállás 10 kg-ig, kiváló minőségű anyagok, könnyen hordozható.

Kód: 21706
Erősítő szalag inSPORTline Rand XX Strong
6 500 Ft

Sokoldalú kiegészítő, ideális a sérülések rehabilitációjához, valamint fitnesz vagy erősítő edzéshez! Ellenállás 13 kg-ig, kiváló minőségű anyagok, könnyen hordozható.

Kód: 21707
Erősítő szalag inSPORTline Rand XXX Strong
7 500 Ft

Sokoldalú kiegészítő, ideális a sérülések rehabilitációjához, valamint fitnesz vagy erősítő edzéshez! Ellenállás 17 kg-ig, kiváló minőségű anyagok, könnyen hordozható.

Kód: 21708
Árukereső.hu Árukereső.hu