Fekvőtámasz bakok

A fekvőtámasz bakok egy olyan termékkategóriát jelölnek, amelyek segítségével hatékonyan végezhetők a fekvőtámaszok és azok variációi. Ezek a bakok speciálisan tervezettek a testmozgás során biztosított stabilitás és kényelem érdekében.

A fekvőtámasz bakok rendkívül sokoldalúak, és minden szinten képzett sportolók, edzők és kezdők számára egyaránt ideálisak. Előnyös tulajdonságuk, hogy kényelmesen támasztékot biztosítanak a kezeknek, így csökkentik az ízületek terhelését és segítenek elkerülni a sérüléseket.

Ezek a bakok általában masszív, tartós anyagokból készülnek, például erős acélból vagy könnyű, de stabil műanyagból. A kiváló minőségű anyagok és a pontos gyártási folyamatok biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.

A fekvőtámasz bakok rendelkezhetnek ergonomikus fogantyúkkal, amelyek kényelmes és biztonságos tartást biztosítanak. Néhány modell állítható magassággal rendelkezik, így könnyedén testre szabható a felhasználók szükségleteihez és képességeihez.

Ezeknek a termékeknek a használata nagyon sokféle célra alkalmas. Hatékonyan fejleszthetik a felsőtest izomzatát, beleértve a vállakat, a mellkasot, a hátat és a karokat. Emellett segíthetnek a core izmok erősítésében és a stabilitás javításában.

A fekvőtámasz bakok könnyen hordozhatók és tárolhatók, így bármikor és bárhol használhatók. Ez lehetővé teszi, hogy otthon, edzőteremben, szabadban vagy akár utazás közben is rendszeresen végezhesse a fekvőtámaszokat.

Legnépszerűbb termékek

összesen 8 termék
Multifunkciós fekvőtámasz keret inSPORTline Pushap
7 390 Ft

Fekvőtámasz keret a test felső felének komplex edzéséhez

Kód: 25610
Fa húzódzkodó rudak inSPORTline Dremar DR30
8 100 Ft

Praktikus és stílusos húzódzkodó rudak 30 cm hosszúsággal a felső test hatékony erősítése érdekében! Könnyen tárolhatóak, stabilak és csúszásgátló gumival vannak felszerelve!

Kód: 25745
Fa húzódzkodó markolat inSPORTline Dremar DR35
8 300 Ft

Praktikus és stílusos markolat 35 cm hosszúsággal a felső test hatékony erősítése érdekében! Könnyen tárolhatóak, stabilak és csúszásgátló gumival vannak felszerelve!

Kód: 25746
Fa húzódzkodó markolat inSPORTline Dremar DR40
8 600 Ft

Praktikus és stílusos húzódzkodó rudak 40 cm hosszúsággal a felső test hatékony erősítése érdekében! Könnyen tárolhatóak, stabilak és csúszásgátló gumival vannak felszerelve!

Kód: 25747
Push up Spartan
4 240 Ft

Fekvőtámasz állvány Spartan

Kód: S1267
Push up inSPORTline fekvőtámaszkeret
6 500 Ft

Fekvőtámasz állvány - Insportline Push UP

Kód: 90
Fekvőtámasz állvány inSPORTline Push up PU200
3 800 Ft

Fekvőtámasz állvány inSPORTline Push up PU200 - Minőségi kidolgozás, 2 darab, forgó alsó rész, csúszásmentes markolat, könnyű súly, magasan ellenálló.

Kód: 7160
Többfunkciós tolódzkodó állvány inSPORTline Push Up PU600
23 500 Ft

Többfunkciós tolódzkodó állvány, saját testsúllyal való edzés, stabil és robusztus konstrukció, egyszerű szerelés, könnyű tárolás, tiszta dizájn.

Kód: 13484
Árukereső.hu Árukereső.hu